• Rolighedsvej 16, 5750 Ringe

Heidi Skov den 04-09-2014
    Nordagerskolens fraværsregler

Sygdom
    Er dit barn blevet syg – send da en sms til Nordagerskolens mobil tlf.: 7253 4000 – dette nr. er til sms. Vi vil besvare din sms med et ”OK” – når vi har klaret registreringen.

Der kan i enkelte tilfælde være brug for en snak og så kan du selvfølgelig ringe på Nordagerskolens tlf.nr. 7253 3600.
    • Et godt råd, kan være at kode tlf.nr. 7253 4000 ind i din mobil tlf – gør det med det samme :-) - så du er klar til at sende en sms ved sygdom
    Vi vil gerne bede om en sms for hver dag, dit barn er sygt.
    Vi behøver ingen raskmelding…..

Ferie og frihed
    Skal dit barn have fri nogle timer, en enkelt eller to dage, skal du skrive en besked til
    dit barns lærer i forældreintra.

Skal dit barn have fri i flere dage evt. en uge – vil vi bede jer skrive til kontoret.

Skriv til Heidi Skov i forældreintra og evt. også til dit barns lærere.
    Vigtigt, er det dog, at kontoret får besked, så vi kan få det registreret i Nordagerskolens fraværssystem.

Per Fuglsang Midtgaard den 18-09-2014
    S A M M E N    O M    N Ø D V E N D I G E    F O R A N D R I N G E R
    - Kommunalbestyrelsen inviterer til dialogmøde den 1. oktober

Faaborg-Midtfyn Kommunes behov for udvikling er uomtvisteligt. Vi har mistet 1000 borgere på 5 år. Det kan vi ikke holde til, hvis vi fortsat vil kunne tilbyde god service og gode muligheder for vores borgere og virksomheder. Samtidig har vi en helt unik chance for at skabe udvikling. Vi kan blandt andet udnytte de muligheder og potentialer, som historisk store anlægsprojekter i Odense over de næste 10 år vil skabe.

Kommunalbestyrelsen har lavet et udspil til en strategi for, hvordan vi sikrer en positiv udvikling for kommunens fremtid. Dette udspil vil vi gerne videreudvikle sammen med kommunens borgere, virksomheder m.fl. Derfor inviteres alle interesserede til dialogmøde, hvor vi alle kan tænke med og dele synspunkter og viden. Vedlagt finder du det foreløbige program.

Vær med til at sætte dagsordnen for mødet
    Mødet er den 1. oktober kl. 18.30 – 21.00 på Ryslinge Efterskole. Når du tilmelder dig får du mulighed for at skrive, hvad du er særligt optaget af i forslaget til udviklingsstrategien. Du er dermed med til at bestemme hvilke temaer, der sættes fokus på den aften. Der er begrænsede pladser.

Læs udviklingstrategien og tilmeld dig på www.fmk.dk/fmkiudvikling senest onsdag den 24. september.

Spørgsmål, kommentarer mv.
    Har du spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte Mette Sohl på mso@fmk.dk

Kommunalbestyrelsen
    Richart Niels Petersen den 16-09-2014

Mobning og social ansvarlighed

I 7 år har Peter Mygind beskæftiget sig med emnet mobning og social ansvarlighed.
    Peter har haft Helle Rabøll (mobbeforsker i 17 år på Århus universitet) som inspirator og coach igennem alle årene.
    Hvis vi styrker fællesskabet er chancen for at der opstår mobning meget lille.
    Vi skal tage ansvar for vores medmenneskers ve og vel.
    Foredraget tager udgangspunkt i at klæde unge, forældre, lærere og pædagoger på, til at skabe en større bevidsthed om vigtigheden af et godt fællesskab.
    Peter referer bla. til Helle Rabølls interventions model, som blev brugt i TV programmerne på DR i 2013 " Myginds Mission".
    Hvad kan vi selv gøre for at få et bedre fællesskab?
    Hvordan kan vi blive bedre til at løse konflikter, og se hinandens forskelligheder som en udfordring, frem for en modstand?
    Hvordan kan vi lære at kommunikere på en ikke voldelig måde?
    Hvordan skaber vi et fællesskab uden, at man vogter på hinanden, uden angst og uden ensomhed?
    Aftenen rummer mulighed for spørgsmål til – og debat med Peter Mygind.
    Arrangeret i samarbejde med Bolbro Kirke og Børns Voksenvenner Odense.

Tilmeld på:

Torsdag den 2. oktober kl. 19.00

Holdnummer: 14 - 2007
    Bolbro Kirke/sognehus, Stadionvej 68, 5200 Odense V
    Richart Niels Petersen den 08-09-2014
    Sorg-grupper i Faaborg-Midtfyn kommune

Er du mellem 9-12 år og har du mistet?
    Har du et barn eller kender du et barn  9-12 år, som har mistet en mor, far, søster eller bror?
    - Så kontakt Kommunal Sundhedstjeneste i Faaborg-Midtfyn kommune og hør mere om vores sorg-gruppe for børn og unge, som har mistet en forælder eller søskende.
    Vi starter en ny gruppe i efteråret 2014. Vi mødes 10 gange hen over efteråret og vinteren.
    I sorg-gruppen er der mulighed for at møde andre børn som har mistet
    - Vi snakker åbent om sorgen og dens mange ”ansigter”
    - Vi udveksler erfaringer
    - Vi arbejder med forskellige metoder til at fremme sorgbearbejdelse.

Hilsen -
    Katja Devantier  tlf.: 7253 6095
    Helle Sørensen  tlf.: 7253 6078
    Skolesundhedsplejerske

Christian Svenstrup den 19-08-2014
    Erstatsningsansvar i forbindelse med lån af computere:

Se vedhæftede skrivelse samt justitsministeriets pjece.
  • 26-09-2014
    Kompetencecentermøde ·

Velkommen til de nye elever til indskolingen!

Velkomst til de nye elever i indskolingen på årets første skoledag.

Nyhed billede
Der blev budt velkommen til de nye 0. klasser med flag og sang fra de større børn, da skolen startede i dag.

The Gamer (Filmfestival 2014 - vinder publikumsprisen)

Ingen aktuelle nyheder