• Rolighedsvej 16, 5750 Ringe

Glade børn lærer bedst

Christian Svenstrup den 09-06-2014
    Information om juniorklubberne

Juniorklubfunktionen overgår til folkeskolerne som en SFO2-ordning pr. 1. august 2014.
    Tilbuddet er stadig for børn i 4.-6. klasse.

Der bliver fremover mulighed for at søge friplads, ligesom der gives søskendetilskud efter samme regler som i SFO.

Prisen pr. 1. august 2014 bliver 515 kr. pr. måned i 10 måneder om året ekskl. evt. søskendetilskud og fripladstilskud.
    Juli og december er betalingsfri.

Der er åbent 15 timer om ugen.
    SFO2 holder åbent på alle skoledage. Der er lukket i alle ferier.

Tilmelding sker via digital pladsanvisning på nedenstående link:

Udmeldelse skal ske med en måneds varsel den 1. og den 15. i betalingsmånederne.

For øvrig information henvises til den enkelte skoles hjemmeside og forældreintra.

I Ringe og Faaborg ligger juniorklubberne/SFO2 på en anden matrikel end skolen:

I Ringe er det Nordagerskolen, som har SFO2 på Floravej 17 i de nuværende juniorklublokaler
    Tilbuddet gælder for alle børn i Ringe.

I Faaborg er det Toftegårdsskolen, der har SFO2 på Bangsbo, Assensvej 96 i de nuværende juniorklublokaler.
    Tilbuddet gælder for alle børn i Faaborg.

I Ringeområdet skal al henvendelse om juniorklubben ske til Nordagerskolen ved afdelingsleder
    Britta Hedam Mikkelsen

Troels Stubager den 29-08-2014
    Giv agt! Cykelløb... og svømmetur.. og afsluttende løb!
    Der var fantastisk høj stemning, der var fuld knald på i skiftezonen, der var masser af cykelhjelme, svømmebriller, løbesko, tilråp og kampråb - da der for tredje gang blev holdt Tri4Fun for elever fra Broskolen i Årslev og Nordagerskolen.
    Trods lidt regn til sidst var der masser af glade og tilfredse elever, der stolt kom i mål og fik byttet chippen til det elektroniske tidtagningssystem med en juice.
    Vedhæftet både en samlet resultatliste og en resultatliste opdelt i hver klasse (se fanerne nederst for de to længder på triatlon)
    Stort tillykke til alle deltagere - det var super flot kæmpet.
    Kæmpe tak til alle lærere - og andre hjælpere - for flot og stor hjælp.
    God weekend, hilsen arrangørerne Ringe Svømme-Klub
    Formand Troels Stubager
    Troels Stubager den 28-08-2014
    TRIATLON
    4., 5. og 6.årgang, samt de to idrætsklasser deltager fredag i et triatlonarrangement ved Midtfyns Fritidscenter.
    Skoledagen er som en ganske almindelig fredag, både møde- og sluttid.
    HUSK: Cyklen, cykelhjelm (obligatorisk), svømmetøj, håndklæde.
    Du kan læse meget mere på vedhæftede bilag.

Alle ønskes en rigtig god fredag!
    Venlig hilsen Troels Stubager
    Christian Svenstrup den 19-08-2014
    Erstatsningsansvar i forbindelse med lån af computere:

Se vedhæftede skrivelse samt justitsministeriets pjece.
  • 05-09-2014
    Kompetencecentermøde ·

Velkommen til de nye elever til indskolingen!

Nyhed billede
Der blev budt velkommen til de nye 0. klasser med flag og sang fra de større børn, da skolen startede i dag.

The Gamer (Filmfestival 2014 - vinder publikumsprisen)

Ingen aktuelle nyheder